Voor pianoles en gitaarles in Zeewolde en Ermelo kun je terecht bij de School voor Improvisatie en de Muziekschool Zeewolde waar JKey Music bij is aangesloten. Ook ben je bij ons aan het goede adres voor andere cursussen, zoals Improvisatie en Muziektheorie, Gehoortraining, Bandcoaching etc.

pianoles zeewolde

Persoonlijk en Plezierig
Wij zijn een officiële muziekschool met een informeel karakter.
Dit houdt in dat onze benadering in het lesgeven heel persoonlijk is: Jouw wensen staan voorop! Wij helpen jou de muziek te leren spelen die jij wilt, op een manier die bij jou past. Iedereen heeft een unieke leerstijl en daar houden wij zorgvuldig rekening mee. Jong en oud is welkom, er is altijd een lesvorm die bij je past.

Kwaliteit
Omdat je les krijgt van professionele, gekwalificeerde musici die een zeer ruime ervaring hebben in het lesgeven, kun je er zeker van zijn dat je de nodige technieken en kennis op de juiste manier aanleert en dat je effectief en grondig begeleid wordt op jouw reis in de muziek.

pianoles zeewolde pianoles zeewolde pianoles zeewolde

Vaardigheidsniveau laag
Veel mensen die net beginnen of nog niet heel bedreven zijn op hun instrument, willen hun favoriete liedjes op een eenvoudige en effectieve manier leren spelen en doen dit vaak het liefst door al spelenderwijs de vaardigheden en kennis te leren die daarvoor nodig zijn. Het doet ons plezier om te zien hoe leerlingen groeien en genieten in het spelen van de muziek waar ze van houden.

Vaardigheidsniveau hoog
Er zijn ook veel gevorderde en vergevorderde leerlingen die ons weten te vinden en die een veel meer gestructureerde aanpak wensen en stevige uitdagingen verlangen. Bijvoorbeeld mensen die uiteindelijk naar het Conservatorium willen. Daarvoor verzorgen wij een op dit doel gericht begeleidingstraject. Ook leerlingen die dit niveau wel hebben maar niet naar het Conservatorium willen voorzien wij met het nodige, met het allergrootste genoegen!

Stijlen
Vanuit een zeer brede interesse en affiniteit, houden we ons bezig met vele moderne stijlen: Jazz, pop, folk, rock, latin, gospel, blues, bluegrass, country en meer.

Proefles volgen?
Wil je een vrijblijvende proefles volgen en kennismaken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op.


Bezoek
HIER de website van de School voor Improvisatie!Een pianodocent leert je hoe je een piano aan de PRAAT kunt krijgen. Wat de piano gaat VERTELLEN ligt in jouw handen!
Jozua Dieleman